Εφιάλτης για μικρό κοριτσάκι στα Καλύβια: Τη βίαζε 55χρονος από 7 χρόνων!
viasmos

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το δράμα που ζούσε τα τελευταία έξι χρόνια ένα μικρό κορίτσι. Είχε πέσει στα χέρια ενός 55χρονου σήμερα άνδρα ο οποίος ασελγούσε πάνω της απ’ όταν εκείνη ήταν μόλις επτά χρονών.

Το μικρό κορίτσι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον δράστη τον περασμένο Ιούλιο. Πριν κινητοποιηθούν όμως οι αρχές ο δράστης που φαίνεται ότι κάτι είχε αντιληφθεί έσπευσε να εξαφανιστεί.

Σοκ! Τη βίαζε από 7 χρόνων – Έξι χρόνια μαρτύρησε στα χέρια του 55χρονου
Είχε καταφέρει να μείνει κρυμμένος μέχρι την περασμένη Πέμπτη οπότε και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα Καλύβια της Αττικής.
Η κατηγορία “για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση” μαρτυράει το δράμα του παιδιού που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του ουσιαστικά για τη μισή του ζωή, απ’ τα επτά ως τα δεκατρία του χρόνια.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

 

 

 

www.athensmagazine.gr