Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Μιλτιάδης Καράτζης
karatzis

Ένας σπουδαίος Κρητικός, ένας μεγάλος επιχειρηματίας της Κρήτης, οΜιλτιάδης Καράτζης δεν υπάρχει πια. Ο Κρητικός ξενοδόχος και βιομήχανος έφυγε από τη ζωή σκορπώντας πόνο και οδύνη στους οικείους του, θλίψη σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, όμως, όρθιος και περήφανος, έτσι όπως θα ήθελε παρά τα μεγάλα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια.

Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί, αύριο Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ι.Μ.Ν. του Αγίου Μηνά.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης γεννήθηκε στο Μελιδοχώρι Μονοφατσίου Κρήτης το 1936. Έχει σπουδάσει οικονοµικά στην Αυστρία και µιλάει Αγγλικά και Γερµανικά. Το 1974, ίδρυσε την Μ & Α ΚΑΡΑΤΖΗ ΕΕ που αργότερα µετεξελίχθηκε στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Μέχρι το 2009 κατείχε τη θέση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου της εταιρείας. Μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του Προέδρου στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Επίσης, ήταν αντιπρόεδρος στη θυγατρική εταιρεία ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΑΡΙΣ ΚΡΕΤΑ ΑΕ.

Διετέλεσε µέλος του ∆Σ της ΕΤΒΑ και µέλος του ∆Σ του ΣΕΤΕ. Ήταν µέλος του ΣΕΒ, του Ξενοδοχειακού Επιµελητήριου Ελλάδος και του Ελληνογερµανικού Επιµελητηρίου, ενώ από τον Μάρτιο του 2005 ήταν επίτιµος Πρόξενος της ∆ηµοκρατίας της Κορέας για την Κρήτη.

 

 

www.cretalive.gr