473a03ece38c494f7ef83e1a78ee9e7a

Στο σκοτάδι βρίσκονται ακόμα οι έρευνες για τη δολοφονία της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της την περασμένη Παρασκευή.

Η αστυνομία έχει προς το παρόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, μιας και πάνω της βρέθηκε άθικτο το ποσό που είχε πάρει από την τράπεζα λίγο πριν τη δολοφονίας της.

Επίσης στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί τα τρία κυνηγετικά όπλα που είχε ο σύζυγος της γυναίκας στο σπίτι τους, ο οποίος κρατήθηκε για 24 ώρες γιατί για το ένα από αυτά δεν είχε άδεια.

Image result for δολοφονία Γαργαλιάνους

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει κανέναν ύποπτο, ενώ στην τοπική κοινωνία έχουν φουντώσει οι φήμες για τους έντονους καυγάδες που είχε το ζευγάρι και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Πάντως μέχρι στιγμής κανείς δεν κρατείται ως ύποπτος. Όλα τα σενάρια εξετάζονται από τις αρχές που ερευνούν οποιοδήποτε στοιχείο βρουν μήπως και μπορέσει να τις οδηγήσει στον άνθρωπο που εκτέλεσε την μητέρα των τεσσάρων παιδιών, πυροβολώντας την σχεδόν εξ επαφής, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για έγκλημα πάθους ή εκδίκησης.

 

 

Loading