“Έκανα σεξ με τον κολλητό του γιου μου και τώρα περιμένω το παιδί του! Δεν ξέρω τι να κάνω…”!
e5ba3d747fd8cb5f375599b9e67f9fad

Γυναίκα στη Βρετανία που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της μίλησε στην εφημερίδα Sun και αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με το τον καλύτερο φίλο του γιου της και τώρα είναι έγκυος στο παιδί του.

Η Βρετανίδα λέει πως από τη μια αισθάνεται ανανεωμένη αλλά από την άλλη τρέμει στην ιδέα για το πώς θα το πάρουν τα παιδιά της.

«Είμαι 39 ετών και έχω ένα γιο 20 ετών και μια κόρη 18. Ο καλύτερος φίλος του γιου μου είναι μπάρμαν στην τοπική παμπ και είναι μόλις 21 ετών. Ενα βράδυ είχα πάει στο μπαρ μόνη μου να πιω ένα ποτό. Αθελά μου άκουσα κάποιους να λένε πως ο σύζυγός μου με απάτησε με μία 17χρονη μέσα στο αυτοκίνητό μας στο πάρκο. Ο φίλος του γιου μου προσπάθησε να τους σταματήσει αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Τα είχα ακούσει όλα και είχα καταλάβει ότι επρόκειτο για τον άνδρα μου. Ο σύζυγός μου είναι 42 ετών και το ήξερα ότι με είχε απατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τρελάθηκα όμως όταν άκουσα ότι με απάτησε με ένα κορίτσι μικρότερο από την κόρη μας. Οταν πήγα σπίτι του είπα ότι ξέρω, το παραδέχτηκε και τον έδιωξα από το σπίτι. Ο φίλος του γιου μου μού τηλεφώνησε για να δει πως είμαι. Ξέσπασα σε λυγμούς και ήρθε να με παρηγορήσει. Του έφτιαξα τσάι, καθίσαμε στον καναπέ και μιλάγαμε για ώρες. Μου είπε ότι αισθανόταν υπεύθυνος που έμαθα για την απιστία του άνδρα μου. Για μια εβδομάδα ερχόταν να μου κάνει παρέα και να δει τι κάνω.

Την επόμενη εβδομάδα μου έφερε λουλούδια. Οταν πήγα να τον ευχαριστήσω με φίλησε στο στόμα. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Το φιλί του ήταν τόσο παθιασμένο. Αμέσως ανεβήκαμε στην κρεβατοκάμαρα και κάναμε σεξ. Ολο αυτό μου φάνηκε τόσο σωστό. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε μόνο για να κάνουμε σεξ μέχρι που ανακάλυψα ότι περιμένω το παιδί του. Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω μωρό αλλά τρέμω πως θα το πάρουν τα παιδιά μου. Και ο φίλος του γιου μου από την άλλη είναι πολύ μικρός για να γίνει πατέρας. Νιώθω ότι είμαι υποκρίτρια που έκανα ότι και ο άνδρας μου».

 

 

 

www.athensmagazine.gr