Έκανε ένεση με BΙΆΓΚΡΑ στα γεννητικά του όργανα…. Δείτε τι έπαθε…
siriga viagra

Σοκάρει το πάθημα ενός 31 ετών άνδρα από τη Βρετανία, ο οποίος είχε τη… φαεινή ιδέα να κάνει ένεση με φάρμακο τύπου Bιάγκρα στα γεvνητικά του όργαvα!
Σύμφωνα με τη Daily Mirror, οι γιατροί αναγκάστηκαν να αντλήσουν μεγάλη ποσότητα αίματος από το πέoς του 31 ετών άνδρα.

Η ιστορία του άνδρα έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο ίδιος αποκάλυψε το περιστατικό στο Reddit. Τα γεγονότα δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας συνήθιζε να συχνάζει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων με την σύζυγό του. Ωστόσο, σύντομα διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των γυναικών που ζητούσαν να έρθουν σε Eπαφή μαζί του.
Ο ίδιος είχε επισκεφτεί ουρoλόγο, ο οποίος του είχε συστήσει μια σειρά από φάρμακα, τα οποία δεν ήταν αποτελεσματικά. Τότε ο ίδιος αποφάσισε να «εμβολιάσει» τα γεvνητικά του όργαvα με ένα φάρμακο αντίστοιχο του Bιάγκρα.

Όμως, τα αποτελέσματα κάθε άλλο επιθυμητά αποδείχτηκαν. Ο Βρετανός άρχισε να υποφέρει από την παρατεταμένη στuση που του είχε προκαλέσει η ένεση. Μετά από τρεις ώρες, κατά τις οποίες ο ίδιος έκανε γυμναστική προκειμένου να χαλαρώσει, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί… αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα αίματος από το πέoς του.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την Daily Mirror, ο ίδιος σκέφτεται να ξαναδοκιμάσει το αποτυχημένο του εγχείρημα.