Έκανε το λάθος να τους προσπεράσει έξω από το Ηράκλειο και τον έσπασαν στο ξύλο
Τον ξυλοκόπησαν άγρια μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του

Άγρια επίθεση από δυο άτομα δέχθηκε ένας άνδρας σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, επειδή… τους προσπέρασε με το αυτοκίνητό του
Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε και αφορά μία άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας άνδρας σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr , όλα συνέβησαν χθες όταν ένας άνδρας μαζί με την σύζυγό του και το ανήλικο παιδί του κινούνταν με το όχημά τους σε δρόμο του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Κάποια στιγμή βρήκαν ένα όχημα μπροστά τους και το προσπέρασαν. Αυτό όμως φαίνεται πως ήταν λάθος, καθώς οι δύο άνδρες που βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ εκνευρίστηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα, και μπήκαν μπροστά από το όχημα της οικογένειας, υποχρεώνοντάς το να σταματήσει.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να επιτεθούν στον άνδρα και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια, προκαλώντας του σωματικές βλάβες μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.

Μετά την επίθεση οι δύο δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο σύζυγος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας.