Έκαψε ζωντανή την έγκυο κοπέλα του, γιατί δεν ήθελε να γίνει πατέρας
jpg (1)

Πήγε την 19χρονη έγκυο φίλη στο δάσος και την έκαψε με τη βοήθεια ενός φίλου του, καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός ότι θα γινόταν πατέρας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 20χρονος Eren Toben αποφάσισε να σκοτώσει την έγκυο 19χρονη φίλη του, επειδή δεν αισθανόταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο ο 20χρονος από το Βερολίνο έκαψε ζωντανή την 8 μηνών έγκυο κοπέλα του γιατί όπως ομολόγησε δεν ήθελε να γίνει πατέρας και πως απλά ήθελε μια ελεύθερη ζωή.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης, μαζί με έναν φίλο του, παρέσυραν την 19χρονη Maria Peiner, λέγοντάς της ότι θα πάνε να αγοράσουν ρούχα για το μωρό. Ωστόσο, αντί για κάποιο εμπορικό κέντρο, την οδήγησαν σε δάσος στα περίχωρα του Βερολίνου.

Όταν έφτασαν στο δάσος ο Toben χτύπησε την άτυχη κοπέλα με ένα κομμάτι ξύλο, τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια αφού την περιέλουσε με πετρέλαιο της έβαλε φωτιά. Όλα αυτά με τη βοήθεια του φίλου του Daniel Mueller.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας το ανακάλυψε ένας περαστικός την επόμενη μέρα. Ενώ, η δικαστής της υπόθεσης, περιγράφοντας τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας, είπε πως η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή και είχε τις αισθήσεις τις όταν οι δυο φίλοι της έβαλαν φωτιά.

Όταν συνελήφθησαν οι δυο φίλοι άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τη δολοφονία, ωστόσο τα δακτυλικά αποτυπώματα και των δυο εντοπίστηκαν στο μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο πτώμα.

Η δικαστής αποφάσισε ποινή φυλάκισης 14 ετών για τον καθένα από τους δράστες.

 

Πηγή: Dailymail, news247.gr