Η εκδίκηση της Ωνάση! Δείτε τι απίστευτο έκανε η Αθηνά στον άπιστο πρώην άνδρα της…
onasi alvaro2

Πριν λίγους μήνες έγιναν το θέμα που απασχόλησε τα media παγκοσμίως και ακόμη συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο.

Ο λόγος για την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, την Αθηνά και τον εν διαστάσει πια σύζυγό της Doda Miranda. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και μια απιστία που έκανε την Αθηνά να κλείσει για πάντα την πόρτα στον άλλοτε αγαπημένο της.

Ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα και μια από τις πιο αμήχανες συναντήσεις του ζευγαριού σε ιππικούς αγώνες στο St Tropez. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Αθηνά απομονώθηκε και δεν θέλει ούτε τυχαία να συναντηθεί με τον Αλβάρο. Την ίδια στιγμή, οι πρώτες συζητήσεις για το διαζύγιο φαίνεται πως δεν κύλησαν αρμονικά. Η Αθηνά Ωνάση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία και ζήτησε να “παγώσουν” οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Doda Miranda: Με δανεικό άλογο από την Αθηνά θα διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Ο Ντόντα όμως, φαίνεται πως δεν ήθελε να μείνει μόνο στους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και ζητά πιο πολλά. Και το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει. Με αφορμή την τελευταία κόντρα υπήρξε και αγωνία για τη συμμετοχή του Ντόντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Βραζιλιάνος Πρωταθλητής της Ιππασίας, που έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια ήταν ο πρώτος που θέλει η Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του να συμμετάσχει στους αγώνες. Όλα τα άλογα όμως, που ανήκουν στην οικογένεια και με τα οποία συμμετείχε ως τώρα σε αγώνες είναι στην ιδιοκτησία της πρώην σύζύγου του. Η Αθηνά πάντως, δεν αρνήθηκε να δανείσει ένα από αυτά στον πρώην της για του Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού πρώτα τον έκανε να καρδιοχτυπήσει. Ταυτόχρονα, και ο προπονητής του 43χρονου, αν και του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη φοβάται μήπως όλη αυτή η αναστάτωση με το διαζύγιο τον έχει ρίξει ψυχολογικά.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Ντόντα περιμένει πώς και πώς τους Αγώνες και έχει ανεβάσει ήδη τις πρώτες αναρτήσεις στο Instagram.

πηγή: YOUWEEKLY