Η εκδίκηση της πρώην: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του λυράρη που την απέρριψε…
fotia-se-aytokinito
Θύμα εμπρησμού από γυναίκα φέρεται να έπεσε γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος είδε το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του να γίνεται στάχτη έξω από το σπίτι του! Ως ηθικός αυτουργός του εμπρησμού φέρεται μια νεαρή Ηρακλειώτισσα, η οποία φαίνεται πως δεν άντεξε την απόρριψη από πλευράς του καλλιτέχνη και αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη διάθεση της Δικαιοσύνης μετά το σχηματισμό της δικογραφίας απότις αρχές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η φερόμενη ως δράστιδα έβαλε γνωστό της άτομο για να κάψει το αυτοκίνητο του πρώην φίλου της. Τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που αποκαλύπτει η “Π” παραθέτει σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα το θύμα του εμπρησμού.

Όπως αναφέρει ο Κρητικός καλλιτέχνης, το περιστατικό είχε γίνει τον περασμένο Αύγουστο, μετά από την απόφασή του να σταματήσει τις συναντήσεις με τη συγκεκριμένη γυναίκα. “Ένα βράδυ του Αυγούστου μετά από διασκέδαση επέστρεψα στο σπίτι μου, σε περιοχή του Ηρακλείου. Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στις 3.50 το πρωί και στις 4.05 π.μ. το αυτοκίνητό μου, το οποίο ήταν καινούριο, είχε παραδοθεί στις φλόγες. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πίσω από τον εμπρησμό κρυβόταν αυτή η γυναίκα και το είπα στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που είχαν φτάσει”.

Ο ίδιος κατάλαβε, όπως λέει, ότι για τη φωτιά στο αυτοκίνητό του ευθύνεται η πρώην φίλη του, γιατί και στο παρελθόν είχε κινηθεί εναντίον του… “Δεν ήταν η πρώτη φορά που με είχε βλάψει, αλλά την είχα συγχωρήσει. Παλιότερα είχε ρίξει διαβρωτικό στο αυτοκίνητό μου, όταν και πάλι της είχα πει ότι δε θέλω να τη ξαναδώ, ενώ η ίδια, αν και ποτέδεν το παραδέχτηκε, είχε γράψει το τηλέφωνό μου σε τοίχους έξω από σχολεία, γράφοντας πράγματα που δεν ήταν αλήθεια”.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του, “αυτή τη φορά ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν μπορούσε να αφήσει έτσι τη σε βάρος του εμπρηστική ενέργεια και να μην την καταγγείλει, αφού η ζημιά στο όχημα ξεπερνούσε τις εφτά χιλιάδες ευρώ”.

Όπως αναφέρει ο Κρητικός καλλιτέχνης, η ίδια ομολόγησε ότι εκείνη ζήτησε από φιλικό της πρόσωπο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του, για να τον εκδικηθεί. ¨Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός. Δικοί μου άνθρωποι έμαθαν την ταυτότητά του, όμως δεν θέλουν να μου πουν. Τη συγκεκριμένη γυναίκα δεν την έχω συναντήσει από τότε”.

ΠΑΤΡΙΣ