ΕΚΓΛΗΜΑ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΔΕΛΦΙΑ-ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!
FyZWfnh

Το ζευγάρι ήταν ετεροθαλή αδέλφια που παράλληλα διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein νόμιζαν ότι το έγκλημά τους δεν θα εχόταν στο φως, όταν οι δυό τους αποφάσισαν να σκοτώσουν τους γονείς τους και να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία που θα πρόδιδαν την φρικιαστική πράξη τους. Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια από την πόλη Pilar, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, σκότωσαν τον πατέρα της 22χρονης και την μητέρα του 25χρονου, επειδή, όπως ομολόγησαν μετά τη σύλληψή τους στην αστυνομία, οι γονείς τους κακοποιούσαν τα δύο δίδυμα εντεκάχρονα αδέλφια τους.

Ένα πρωινό λοιπόν, που ο μικρότερος αδελφός και η δίδυμη αδελφή του έλειπαν στο σχολείο, ο Acosta μπήκε αθόρυβα στο δωμάτιο του πατριού του και τον πυροβόλησε, ενώ εκείνος κοιμόταν, στη συνέχεια, όταν η μητέρα του σηκώθηκε και στάθηκε στην πόρτα του δωματίου για να δει τι συμβαίνει, ο 25χρονος εκτέλεσε με το όπλο του και την μητέρα του.

Οι δύο ένοχοι, που είναι και εραστές, τεμάχισαν τα πτώματα των γονιών τους και έκαψαν ένα μέρος από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια τα έδωσαν σαν τροφή στα έξι σκυλιά της οικογένειας. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Acosta, Monica Chirivin, ο 25χρονος άνδρας, που έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του στην αστυνομία, κράτησε ένα κομμάτι από το πτώμα του πατριού του για να το φάει και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, ότι, όσο το έτρωγε ένιωθε ικανοποίηση και ευχαρίστηση και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν αισθάνεται τύψεις για την πράξη του.

Ο 25χρονος νεαρός δολοφόνος, που εδώ και χρόνια φέρει επάνω του σάκο κολοστομίας, μετά από πάθηση στο έντερο, δήλωσε ότι από την παιδική του ηλικία οι γονείς του είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντί του κάτι που συνέχιζαν να κάνουν και με τα δίδυμα αδέλφια του.

Το έγκλημα των δύο ετεροθαλών αδελφών αποκαλύφθηκε, όταν συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας που επισκέφθηκε την κατοικία τους, υποψιάστηκε αμέσως πως κάτι συμβαίνει όταν το σατανικό ζευγάρι του αρνήθηκε επίμονα την είσοδο στο σπίτι. Το συγγενικό πρόσωπο απευθύνθηκε στην αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την κατοικία της οικογένειας ανακάλυψαν ένα οστό από την λεκάνη της μητέρας του Acosta, Miryam Kowalczuk, μέσα σε έναν κουβά από μπογιά στον κήπο.

Ο Roberto Klein, αδελφός του δολοφονημένου Ricardo Klein, κατέθεσε στην αστυνομία ότι πάντοτε υπήρχε ένταση στις σχέσεις του αδελφού του με τον θετό του γιο και πρόσθεσε ότι το θύμα δεν αφιέρωνε ποτέ αρκετό χρόνο στην οικογένειά του.

 

 

 

 

greeksfun.org