Η έκκληση από συγγενείς και φίλους του 14χρονου μαθητή από τα Χανιά που παλεύει στην εντατική.
entatiki

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του 14χρονου μαθητή από τα Χανιά, ο οποίος, από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Αθήνας με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο μαθητής είχε λιποθυμικό επεισόδιο στο σχολείο του το πρωί της περασμένης Τρίτης. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και από εκεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας -με αεροσκάφος C-130- όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην ανακοίνωσή τους, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αναφέρουν τα εξής:

“Από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ο 14χρονος μαθητής από τα Χανιά, δίνει μια κρίσιμη και πολύ δύσκολη μάχη για να παραμείνει στη ζωή.

Την ίδια ώρα, που το παλικαράκι μας παλεύει για τη ζωή του, την ίδια ώρα που οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι -συγκλονισμένοι από το απροσδόκητο αυτό γεγονός- είναι στο πλευρό του, προσεύχονται και ελπίζουν, Μέσα Ενημέρωσης, αναπαράγουν ανυπόστατες και απολύτως ψευδείς “πληροφορίες” περί “θανάτου του 14χρονου”.

Είναι, τουλάχιστον, ντροπή.

Απαιτούμε, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στον αγώνα του, να αποσυρθούν άμεσα τα ψευδή δημοσιεύματα και ν’ αποκατασταθεί η αλήθεια, με τον δέοντα σεβασμό που αξίζει ένα παιδί 14 ετών, το οποίο δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή”.

 

 

Πηγή: hanianews.gr