Έκκληση για αίμα για την 20χρονη στο Ηράκλειο που έπεσε στο κενό για να δει τη συναυλία του Μαζωνάκη
Παρέα στην ταράτσα με αφορμή τη χθεσινή συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη είχαν οργανώσει νεαρά παιδιά, επιλέγοντας να περάσουν το βράδυ στην ταράτσα κτιρίου, για δροσιά … μετά μουσικής!

atixx

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η παρέα των παιδιών ξεκίνησε από την ταράτσα άλλου σπιτιού και πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, έφθασε τρία σπίτια μετά, στην κορυφή του κτιρίου που έμελλε να αποδειχθεί τραγικό για την άτυχη 20χρονη!

atix

Αφού είχαν περάσει μέλη της παρέας της, επιδίωξε το σάλτο και η κοπέλα, όμως τότε υποχώρησε το στέγαστρο και η κοπέλα έπεσε στο φωταγωγό, από ύψος 8 μέτρων!

Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλόνισαν όσους έγιναν μάρτυρες στο συμβάν…

Η κοπέλα, έντρομη, μέσα σε κλάματα και λυγμούς, ζητούσε βοήθεια για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί, όμως ο κόσμος που έσπευσε αδυνατούσε να τη βοηθήσει καθώς τα πόδια της ήταν έξω όμως από τη μέση και πάνω το κορίτσι ήταν μέσα στο μπετόν.

Ένας άνδρας την προσέγγισε, στην αγωνιώδη προσπάθεια να τη βοηθήσει και το κορίτσι, κλαίγοντας, εκλιπαρούσε να της κρατούν το χέρι, μέχρι να φτάσει βοήθεια. Οι συγκεντρωμένοι της πρότειναν να κουνήσει τα μέλη της και μόνο το ένα της πόδι δεν μπορούσε, εκείνη τη στιγμή, να μετακινήσει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου συνέβη το κακό, βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ισόγειο και δεν μπορούτε ούτε να διανοηθεί το “σχέδιο” της παρέας που εξελισσόταν πάνω… από το κεφάλι του.

  • ‘Έκκληση για αίμα

Στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται η 20χρονη κοπέλα, με δύο σπόνδυλους να έχουν σπάσει, ενώ επίσης έχει υποστεί ένα συντριπτικό κάταγμα στη φτέρνα.

Αν και το χτύπημα στη φτέρνα είναι βαρύ, οι γιατροί εστιάζουν πρωτίστως στα τραύματα στη μέση της κοπέλας, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής λόγω του ευαίσθητου σημείου που επηρεάζει την κινητικότητα της 20χρονης.

Αύριο η 20χρονη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ απευθύνεται έκκληση για αίμα καθώς υπάρχει ανάγκη για 4-5 φιάλες, ενόψει του αυριανού χειρουργείου.

Πηγή: cretalive