Έκλεψαν 10.000 ευρώ από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Τυμπάκι
Ληστεία σήμερα τα ξημερώματα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Τυμπάκι το οποίο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο της πόλης. Οι διαρρήκτες εκτιμάται ότι εισέβαλαν στο πρακτορείο περίπου στις 4 τα ξημερώματα και αφαίρεσαν περίπου 10.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία βρίσκεται στο χώρο το πρακτορείου και διενεργεί έρευνα για αποτυπώματα. Σημαντικό ρόλο σύμφωνα με πληροφορίες θα παίξει το κλειστό κύκλωμα που υπάρχει στο πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πρακτορείο – όπως δείχνει η κάμερα- μπήκε ένα άτομο με κράνος, γάντια τζιν παντελόνι και μπεζ μπουφάν. Ο κ. Κ. Αλεβυζάκης είπε στον dream fm στην εκπομπή πρωινή πτήση, ότι ο δράστης κινήθηκε με χειρουργική ακρίβεια και του πήρε περίπου δύο λεπτά για να μπει και να βγει στο κατάστημα. Επίσης πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως ο δράστης είχε αντικλείδι, ή χρησιμοποίησε κάποιο μηχάνημα. Τον ιδιοκτήτη ενημέρωσε η εταιρεία security με την οποία συνεργάζεται και όχι κάποιος γείτονας. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του Τυμπακίου κάτι που σημαίνει ότι κάποιος κάτοικος ή περαστικός μπορεί να είδε κάποια ύποπτη κίνηση.Το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Τυμπάκι ανήκει στην HRAKLEIO LOTTERY A.E

Η αστυνομία ερευνά την περίεργη υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως και θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

opap