Έκρυβαν τους μετανάστες σε σπηλιές και μάντρες – Απίστευτη υπόθεση στην Κρήτη
spilia2

Μεγάλη επιτυχία από ΕΛΑΣ και Λιμενικό στην Κρήτη από το χτύπημα διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, μία υπόθεση η οποία δουλευόταν εδώ και πέντε μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΟΕΑ) του Λιμενικού συνέλαβαν πριν από λίγο στο Ηράκλειο, τον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος, έναν Σύρο 29 ετών, τη σύζυγό του, και άλλους τρεις άνδρες. Οι τελευταίοι είχαν σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα, καθώς ο ένας είχε τον ρόλο του υπεύθυνου σίτισης των μεταναστών και οι άλλοι δύο, ρόλο φυλάκων. Μεταξύ των διακινητών φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα και εν ενεργεία αστυνομικός, που υπηρετεί σε Α.Τ. της ενδοχώρας.

Οι άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού, που συμμετείχαν στην τεράστια επιχείρηση από τα χαράματα, δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας, να ζουν σε σπηλιές, ανάμεσα σε Τσούτσουρα και Μαριδάκι, στη νότια Κρήτη, περίπου 60 άνθρωπου, όλοι μετανάστες.
Την ίδια ώρα, συνάδελφοί τους, αντίκριζαν σε μάντρα στο Δεμάτι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, άλλους περίπου 70 ανθρώπους.
Ολοι τους κρυμμένοι, εκτελώντας αυστηρές οδηγίες από τους δουλεμπόρους.
Ανάμεσα στους μετανάστες και περίπου 20 παιδιά, από βρέφη έως 12 ετών.

Πριν από λίγο ξεκίνησε η μεταφορά διακινητών και μεταναστών στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου. Δείτε τις φωτογραφίες

μέγαρο μετανάστες

μέγαρο μετανάστες, by renas

 

μέγαρο μετανάστες

μέγαρο μετανάστες, by renas

 

μέγαρο μετανάστες

μέγαρο μετανάστες, by renas

 

μέγαρο μετανάστες

– See more at: http://www.ekriti.gr/kriti/ekryvan-toys-metanastes-se-spilies-kai-mantres-apisteyti-ypothesi-stin-kriti#sthash.ydYv9Iuu.EH4DlmUZ.dpuf