18.2 C
Αθήνα
3 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Ελλάδα

Ελάτε γιατί την έπνιξα: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

 

 

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Related posts

Σύγκρουση ΙΧ με ασθενοφόρο -Σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο ασθενής (βίντεο)

907@dreamfm.gr

Κοινοποιούμε την Έκκληση για βοήθεια για ένα κορίτσι από το Ηράκλειο…Αν θέλετε να βοηθήσετε

907@dreamfm.gr

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ: Βάρεσε διάλυση αεροπορική εταιρεία! (PHOTO)

907@dreamfm.gr

Leave a Comment