Έλεος: Γυναίκα πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια….. για να προλάβει την πτήση
aeroplano kampina

Σοκ προκαλεί η είδηση από την Αυστρία για μια νεαρή μητέρα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε έναν κάδο απορριμμάτων στο αεροδρόμιο της Βιέννης προκειμένου να μην χάσει την πτήση της.

Το άτυχο βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πλαστική τσάντα στα σκουπίδια από τους καθαριστές του αερολιμένα, οι οποίοι άκουσαν το κλάμα του και έσπευσαν να το σώσουν. Δυστυχώς, το μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

8771.jpg

Όσον αφορά τη μητέρα του βρέφους – μια φοιτήτρια από τη Νιγηρία – εντοπίστηκε να κοιμάται σε μια αίθουσα αναμονής, καλυμμένη με αίματα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως όταν γέννησε το άτυχο μωρό, αυτό ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ η γυναίκα ταξίδευε από τη Λευκορωσία με τελικό προορισμό την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ και δεν ήθελε να χάσει την ενδιάμεση πτήση της.

8773.jpg

Η νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο βρέφος, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Αυστρίας η γυναίκα μπορεί να καταδικαστεί από 6 μήνες έως πέντε χρόνια φυλάκισης.