Η Ελλάδα στον πυρετό του τζακ-ποτ – 17 εκατ. ευρώ θα κληρωθούν την ερχόμενη Πέμπτη




Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ!-Σημειώθηκε Τζακ- ποτ!joker

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι 42,39,16,9,5 και τζόκερ το 12.

Πραγματοποιήθηκε στις 21.00 απόψε η πολυαναμενόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 14 εκατομμύρια ,στην οποία σημειώθηκε τζακ-ποτ!

Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση της Κυριακής, συμπληρώνονταν 1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο. Έως τις 4 μ.μ. της Κυριακής είχαν υποβληθεί 2.370.000 δελτία.

Κερδισμένο δελτίο στο Τζόκερ έχει να βγει από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 και έπειτα από εννέα κληρώσεις χωρίς νικητή ο ΟΠΑΠ είχε μοιράσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο φόρος των κερδών στο Τζόκερ ανέρχεται στο 20% του συνολικού ποσού.

Στην επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα μοιραστούν …17 εκατομμύρια ευρώ!joker-klirosi

Συντονισμένη στη αποψινή κλήρωση ήταν ολόκληρη η Ελλάδα. Μέχρι τις 20.30 σήμερα το απόγευμα είχαν  προθεσμία όλοι όσοι ήθελαν  να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ και να διεκδικίσουν το απίστευτο ποσό .

Αλαλούμ επικράτησε σε όλα τα πρακτορεία από παίκτες που παίζουν χρόνια αλλά και από εκείνους που δελεάστηκαν από το  νέο τζακ ποτ που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Τζόκερ και ανέβασε το ποσό στα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Οι περισσότεροι τρέφουν ελπίδες ότι θα είναι οι “χρυσοί τυχεροί” ενώ κάνουν όνειρα για το πως θα αξιοποιήσουν τα κέρδη τους.