Ελληνίδα τραγουδίστρια χάλασε το γάμο της για ένα one night stand…Διαβάστε την ιστορία της
salina

«Ας είμαστε ειλικρινείς!Ολοι έχουμε κάνει τουλάχιστον ένα λάθος ,ένα βράδυ για το οποίο μετανιώσαμε και δεν θέλουμε να θυμόμαστε»

H γνωστή τραγουδίστρια Salina, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, εξομολογείται πως χάλασε τον γάμο της για τον έρωτα της μιας νύχτας. «Είχα μια σχέση που τελείωσε εξαιτίας ενός one night stand …δυστυχώς λίγο πριν το γάμο». Λέει με ειλικρίνεια η νεαρή κοπέλα και συνεχίζει λέγοντας: «Πλήρωσα για τις επιλογές μου, και προχωράω… απαλαγμένη από “σκιες” και “ψιθύρους”».

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook η τραγουδίστρια:

«Κάτι σαν συγνώμη…Θα ήθελα μα σας πω για το καινούριο μου τραγούδι οτι δεν ήθελα δελτιο τύπου αλλά ενα απλό status.Το τραγούδι αυτό δεν μιλάει απλά για ένα one night stand ,μιλάει για την συνειδητή ή μη, πρόθεση μας να χρησιμοποιούμε ανθρώπους.Όταν χωρίζουμε καλά είναι να ζουμε με αξιοπρεπεια το τέλος μια σχέσης ,από το να εμπλέκουμε καινουριους ανθρώπους στις ζωές μας ,με αποτέλεσμα να πληγώνουμε κι αυτούς και τους εαυτους μας. Ειχα μια σχέση που τελείωσε εξαιτίας ενός one night stand …δυστυχώς λίγο πριν το γάμο …Δεν έχει σημασία ποιός ήταν αυτός που έκανε το λάθος,από ανασφάλεια ή ανωριμότητα.Ας είμαστε ειλικρινείς!Ολοι έχουμε κάνει τουλάχιστον ένα λάθος ,ένα βράδυ για το οποίο μετανιώσαμε και δεν θέλουμε να θυμόμαστε (Βγάζω ένα 10% έξω λόγω στατιστικής)σπάνια εως ποτε εμείς οι γυναίκες το παραδεχόμαστε.Δεν θεωρώ οτι είναι κακό όταν τα πράγματα μεταξύ δύο ενηλικων είναι ξεκαθαρα.Κακό είναι να είσαι ανειλικρινης και να μη σκέφτεσαι τις συνέπεις στις ζωές αυτών που δεν έχουν ιδέα…για την ανυπαρξία συναισθημάτων σου κακό είναι να πουλάς ελπίδα… Δεν μπαίνω στο παιχνίδι της μικροαστικής κατινιάς. Πλήρωσα για τις επιλογές μου, και προχωράω… απαλαγμένη από “σκιες” και “ψιθύρους” Δεν ξέρω πως θα πάρετε αυτή την ανακοίνωση για μένα είναι η αλήθεια μου και ένα βήμα προς την ωριμότητα. Σας ευχαριστώ που το μοιράστηκα μαζί σας.”Ξερω καλά τι θέλεις να κανεις… και εγω σε κάποιον το έκανα παλιά”
Εύχομαι σε όλους τους μονους ένα μεγάλο έρωτα για το 2016»
.