Έμεινε παράλυτη εξαιτίας της φάρσας που της έκαναν στο μπάτσελορ πάρτι
brideatixima-1-770x439_c

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα έμεινε παράλυτη, μετά από μια φάρσα που της έκαναν οι φίλες της στο μπάτσερολ πάρτι που της είχαν διοργανώσει. Εξαιτίας του ατυχήματος που είχε από εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να περπατήσει.

Όλα έγιναν ένα μήνα πριν η Rachelle Friedman ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της, Chris Chapman. Η νεαρή γυναίκα διασκέδαζε με τις φίλες της, όταν αποφάσισαν να την ρίξουν στην πισίνα. Όπως διηγείται η ίδια, η καλύτερη της φίλη – που συνεχίζει και σήμερα να είναι – με παιχνιδιάρικη διάθεση την έσπρωξε στην πισίνα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν εκατομμύρια φορές, ενώ έπαιζαν μεταξύ τους. Δυστυχώς όμως, η πλάκα κατάληξε σε ατύχημα, αφού η Friedman χτύπησε άσχημα το κεφάλι της στον πάτο της πισίνας και έπαθε ένα δυνατό κάταγμα στην σπονδυλική της στήλη.

Η τραγική της κατάσταση ολοκληρώθηκε όταν εμφανίστηκαν και τα προβλήματα με την ιατρική της ασφάλεια, στην οποία βασίζεται για να της πληρώσει τα απαραίτητα έξοδα. Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση που παντρευτεί τον σύντροφο της, τότε το κοινό τους εισόδημα δεν θα της επέτρεπε να κάνει χρήση αυτής της κρατικής υπηρεσίας. Τα προβλήματα βρήκαν λύση, το ζευγάρι παντρεύτηκε, και σήμερα η μητέρα πλέον Rachelle είναι συγγραφέας και ομιλήτρια δίνοντας τρομερή δύναμη σε όσους βρίσκονται στη θέση της ακινητοποιημένοι σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, δείχνοντας όμως πως μπορούν αν θέλουν να κάνουν τα πάντα. Λέει μάλιστα πως, “δεν πρέπει να χάνετε στιγμή από τη ζωή σας γιατί αυτό που μας ακινητοποιεί πραγματικά είναι μόνο ο φόβος”.