Ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών στον Μηλοπόταμο

Δύο κουκουλοφόροι, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο για να του αποσπάσουν τα χρήματα που πιθανόν είχε μαζί του, ενώ εκείνος βρισκόταν στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξου και Ζωνιανών

Ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών σημειώθηκε νωρίτερα στον ορεινό Μυλοπόταμο.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες.

Σύμφωνα με ασφαλείς ληροφορίες του neakriti.gr, δύο κουκουλοφοροι, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο για να του αποσπάσουν τα χρήματα που πιθανόν είχε μαζί του, ενώ εκείνος βρισκόταν στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξου και Ζωνιανών.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 41χρονος υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών δεν κατάλαβε καλά καλά τι συμβαίνει, όταν από το αυτοκίνητο που τον σταμάτησαν κατέβηκαν δύο κουκουλοφόροι και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του. Ο υπάλληλος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και παρέδωσε στους ληστές τα χρήματα, οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, ενώ το θύμα, που αρχικώς δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες και περιγραφές από το σοκ που είχε υποστεί, βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Loading