Εντυπωσίασε και συγκίνησε ο πιλότος Ανδρουλάκης (Φώτο)
an1

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 αποδίδει τιμές, στη διάρκεια της λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Σεπτής Εικόνας του Αγίου Μηνά, ενώ πραγματοποιείται και αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου, παρουσία πλήθους κόσμου – Άκρως εντυπωσιακό το θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Με μία μαντινάδα – έκπληξη, όπως από νωρίς έγραψε το Cretalive, ο πιλότος Ανδρουλάκης εντυπωσίασε, στη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης ,στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επέτειο εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγίου Μηνά!

“Κρήτη πατρίδα του Διός
Κρήτες καλή σας ώρα
Από ψηλά τηνε φρουρώ
Τ’ αη Μηνά τη χώρα”,

Οι προετοιμασίες, που άρχισαν από νωρίς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσαν να δουν από κοντά την εντυπωσιακή επιδειξη, κορυφώθηκαν!

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 αποδίδει τιμές στη διάρκεια λιτάνευσης της εικόνας, ενώ πραγματοποιείται και η αεροπορική επίδειξη.

Τις επιδείξεις πραγματοποιεί η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» με χειριστή το σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη.

Υπεύθυνος συντονισμού της εναέριας επίδειξης ήταν ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης.

Το “παρών” δίνουν οι γονείς του Γιώργου Ανδρουλάκη καθώς και ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου Σήφη Αναστασάκη.an3  http://www.cretalive.gr/an2 an4