Εντοπίστηκε η οδηγός της Καλοκαιρινού που “έριξε”το fb
CACHE_620X620_1_1311844

Μετα το σάλο προκάλεσε στο διαδίκτυο, βίντεο που απεικονίζει γνωστή επιστήμονα που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο, να προκαλεί με την οδηγική της συμπεριφορά πολλαπλά ατυχήματα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν , η οδηγός προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου για να διευκρινιστεί τι έχει συμβεί. Το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε ,σύμφωνα με πληροφορίες, μπροστά στους έκπληκτους πολίτες που παρακολούθησαν το σκηνικό, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αυτό που διερευνάται σύμφωνα με πληροφορίες είναι εαν η οδηγός έχει δίπλωμα και στην περίπτωση που δεν διαθέτει, ακολουθεί η σύλληψη.
Προκάλεσε ατυχήματα και πανικό στους πεζούς

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που πρώτα δημοσιεύτηκε στο προφιλ χρήστη του facebook, η γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας μη έχοντας συναίσθηση, ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε, εκτός από διπλό ατύχημα και πανικό στους διερχόμενους πεζούς στην λεωφόρο Καλοκαιρινού, που αναγκάστηκαν να επέμβουν προκειμένου να τη σταματήσουν πριν προκαλέσει κι άλλες, πέραν των υλικών, ζημιές.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γνωστή πανεπιστημιακός, προσπάθησε να ξεπαρκάρει. Οι αδέξιοι χειρισμοί της, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο. Στη συνέχεια η γυναίκα, που έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που μόλις είχε τρακάρει και κάνοντας διάφορους ελιγμούς χτύπησε ένα μηχανάκι που «βρέθηκε» πίσω της και το έριξε στον δρόμο.

Ωστόσο και πάλι η πανεπιστημιακός δεν συνειδητοποίησε πως κάθε τις προσπάθεια προκαλούσε ζημιές και προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο ανεβαίνοντας πάνω στο πεζοδρόμιο με τον κίνδυνο να εισβάλει σε κάποιο κατάστημα, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!
Για ενα ζευγάρι παπούτσια…

Κάπου εκεί, οι περαστικοί επενέβησαν και προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αυτοκίνητο. Ωστόσο η γνωστή πανεπιστημιακός, αντιστάθηκε καλώντας μάλιστα σε βοήθεια γιατί όπως είπε ήθελαν να την σκοτώσουν (!).

Τελικά η πανεπιστημιακός πείστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο της και όπως είπε στους, τουλάχιστον εμβρόντητους, αστυνομικούς και περαστικούς, όλα αυτά έγιναν γιατί απλά ήθελε να φύγει για να πάει να πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια…

 

 

www.neakriti.gr