Επέστρεψαν από τη Γερμανία και ετοιμάζονται για το Πομπιανό Καρναβάλι!
pompianoigermania1

Επέστρεψαν χθες από τη Γερμανία τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας, όπου κατά την παραμονή τους εκεί συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Βόννης. Πλέον όλοι στρέφονται στις εκδηλώσεις της προσεχής Κυριακής, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στη Πόμπια.

Όπως διαβεβαίωσαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, οι εμπειρίες που απέκτησαν κατά την διαμονή τους στη Γερμανική πόλη, θα είναι βασικό συστατικό που θα εμπνεύσει τη φετινή παρέλαση, χωρίς φυσικά να λείπουν το κέφι, η σάτιρα και αυθορμητισμός, στοιχεία που συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια το καρναβάλι της Πόμπιας, το παλαιότερο στην περιοχή της Μεσαράς.

Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 17.30 το απόγευμα, για το 37ο παραδοσιακό νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και μια άριστη φιλοξενία στους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις.

Επέστρεψαν χθες από τη Γερμανία τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας

Να σημειωθεί επίσης, πως μέλη και από τη Γερμανική καρναβαλική αντιπροσωπεία, θα συμμετέχουν με τη σειρά τους στην παρέλαση, καθώς και στο παραδοσιακό γαϊτανάκι που θα χορέψουν στην κεντρική πλατεία του χωριού, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Τέλος την Καθαρή Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν και τα παραδοσιακά κούλουμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου θα προσφερθούν πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα.