• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Επί δύο μέρες 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο…. Γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσα τους μέσα

melises car

Μια βασίλισσα μέλισσα παγιδεύτηκε στο πορτ-μπαγκάζ ενός τζιπ και οι πιστοί της ακόλουθοι δεν το άφησαν από τα μάτια τους!

Ούτε μια ούτε δύο αλλά 20.000 μέλισσες σκέπασαν το αυτοκίνητο επί δύο μέρες! Μάλιστα, χρειάστηκαν να επέμβουν πέντε διαφορετικοί μελισσοκόμοι για να βοηθήσουν τον οδηγό να τις ξεφορτωθεί.

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσά τους - Εικόνα 1

Μόλις συνειδητοποίησε ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο ιδιοκτήτης του τζιπ Tom Moses  σταμάτησε αμέσως για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με έναν από τους μελισσοκόμους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του 4Χ4, το λάθος που έκαναν είναι ότι δεν εντόπισαν έγκαιρα το σημείο που ήταν κρυμμένη η βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ, με αποτέλεσμα οι μέλισσες να συνεχίσουν να ακολουθούν το αμάξι ακόμα και αφού τις είχαν απομακρύνει μία-μία.

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσά τους - Εικόνα 3

“Δεν έχω δει ποτέ τόσες πολλές μέλισσες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Ήταν πολύ ασυνήθιστο και μόλις πήγα πιο κοντά και έριξα μια πιο προσεκτική ματιά, ήταν εντυπωσιακό”, είπε ο Ο 41χρονος οδηγός.

“Στην προσπάθειά μου να βοηθήσω με τσίμπησαν 15 με 20 από αυτές”, είπε ένας εκ των μελισσοκόμων ο οποίος σημείωσε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα 30 χρόνια που έχει μέλισσες. Υποθέτει πως κάτι γλυκό προσέλκυσε τη βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ όπου εγκλωβίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ στη Νότια Ουαλία.

 

 

 

 

Πηγή

 

 

    Read Previous

    Σπάνιες αλλά Πραγματικές Ασθένειες που αλλοιώνουν κάθε ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Η 3η πραγματικά μας “πάγωσε” όλους!

    Read Next

    Θα κλάψετε από τα γέλια: Ναι Αστυνομία εκεί;;; Έχασα την γυναίκα μου.

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular