Με επίδοση 8,17 και χρυσό μετάλλιο για τον Μανώλη Στεφανουδάκη (Εικόνες)
stefanoydakis3

Με χρυσό μετάλλιο στο Ντουμπάι, έκανε «ποδαρικό» στη νέα αθλητική χρονιά ο γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης!
Ο Μανώλης, αγωνίστηκε σήμερα στη σφαιροβολία στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης 9th Grand – Prix – Fazaa International Athletics που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Με καλύτερη βολή στα 8,16 μέτρα, κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Καλό ήταν το ξεκίνημα της νέα αθλητικής χρόνια. Με επίδοση 8,17 και χρυσό μετάλλιο. Ελπίζω ότι θα συνεχιστεί αυτή η πορεία και στους επόμενους αγώνες.
Ευχαριστώ τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.
Καλό βράδυ από Ντουμπάι.

stefanoydakis stefanoydakis1 stefanoydakis2 stefanoydakis3 stefanoydakis4