Επίσημα ανανέωσαν στο Τυμπάκι Πετράκης-Νικολιδάκης!
petrakis

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου γνωστοποίησε επίσημα την παραμονή του Γιώργου Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε και η παραμονή του Γιάννη Νικολιδάκη στην ομάδα της Πυργιώτισσας! 

Το grandsport.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα την θετική απάντηση απάντηση του Γιώργου Πετράκη ενώ το θέμα του Γιάννη Νικολιδάκη είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα αλλά ήταν επιθυμία να ανακοινωθούν ταυτόχρονα την ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΑΚΗ.
Η απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας το ήθος η αξιοπρέπεια και η γνώσεις του κ.Πετράκη συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας. Ο κ. Γιώργος Πετράκης έχει την απόλυτη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο. Παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου έχουν είδη αρχίσει να σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο τιμόνι του ΑΟ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχίσει Ο κ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (ΒΕΛΓΟΣ)».