Έριξαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη….Αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα
lempidakis

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ έριξαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αντί για τα 70 ή 50 που ζητούσαν έως πρότινος με την οικογένεια πάντως να δηλώνει αδυναμία να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η απαίτηση διατυπώθηκε στην τελευταία επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια ελάχιστα 24ωρα μετά την αποστολή της διπλής απόδειξης ζωής προς την οικογένεια τού 54χρονου επιχειρηματία.

Σε αυτά τα γραπτά μηνύματα, που αντάλλαξαν οι απαγωγείς με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν η πρώτη φορά μετά από μήνες, που μείωσαν τις απαιτήσεις τους.

Πηγές του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι οι απαγωγείς ναι μεν έριξαν το ποσό, αλλά και πάλι θέλησαν να δείξουν το πόσο καλά οργανωμένοι είναι και σε ένα μήνυμα ζήτησαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη να τους ενημερώσει, όταν βρει τα τριάντα εκατομμύρια.

Η οικογένεια από την πλευρά της και πάλι απάντησε ότι έχει συγκεντρώσει λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ και ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερα, καθώς δεν έχει άλλο ρευστό, παρά μόνον ακίνητη περιουσία.