Αίσχος: Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο Τυμπάκι
stromata timpaki14

Συνθήκες ασφυξίας δημιουργεί στην πόλη Του Τυμπακίου  η συσσώρευση στρωμάτων, καναπέδων, σκουπιδιών, ασκούπιστοι δρόμοι, βουλωμένα  φρεάτια κτλ.

Μάλιστα, σε συνδυασμό, με τις υψηλές θερμοκρασίες  των τελευταίων ωρών, προκαλείται έντονη ανησυχία για τους κινδύνους  για τη δημόσια υγεία.

Αυτές οι εικόνες δεν ταιριάζουν στο προφίλ μιας τουριστικής πόλης και ειδικά εν μέσω της τουριστικής  περιόδου. Από την άλλη και οι κάτοικοι της περιοχής που πετούν εκτός κάδου τα σκουπίδια τους, δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Θα  πρέπει  οι υπεύθυνοι καθαριότητας του δήμου Φαιστού να ορίσουν σε κάθε πόλη και κάθε χωρίο ένα χώρο που οι κάτοικοι  της περιοχής θα μπορούν να αφήνουν τα ογκώδη αντικείμενα που δεν μπορούν να πάρουν τα απορριμματοφόρα….

Δείτε τις εικόνες της  ντροπής  που μας στέλνουν οι ακροατές μας

stromata timpaki stromata timpaki1 stromata timpaki2 stromata timpaki3 stromata timpaki4 stromata timpaki5 stromata timpaki6 stromata timpaki7 stromata timpaki8 stromata timpaki9 stromata timpaki10 stromata timpaki11 stromata timpaki12 stromata timpaki13 stromata timpaki14 stromata timpaki15 stromata timpaki16 stromata timpaki17 stromata timpaki18 stromata timpaki19 stromata timpaki20 stromata timpaki21 stromata timpaki22