Έσφαξαν τα ζώα ιερέα στη Μεσαρά- Έρευνα της Αστυνομίας για τους δράστες
hqdefault
Μια ακόμη ζωοκτονία καταγράφηκε στη Μεσαρά, αυτή τη φορά σε βάρος ενός νεαρού ιερέα, με τον ίδιο να βρίσκεται μπροστά στο σφαγμένο κοπάδι του

Ο ιερέας που ασχολείται και με την κτηνοτροφία βρέθηκε ξαφνικά χωρίς ζωντανά, αφού άγνωστοι μπήκαν στο μαντρί του και το έσφαξαν. Συμφωνα με πληροφορίες – σύμφωνα με την «Πατρις» – οι δράστες προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ή νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Οι άγνωστοι μπήκαν στο μαντρί και έσφαξαν 12 ετοιμόγεννα πρόβατα και τρία αρνιά. Ενώ έξω από το μαντρί βρέθηκαν άλλα πέντε αρνιά σκοτωμένα.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που τα κάποια από τα συγκεκριμένα ζώα ήταν… αποκεφαλισμένα και με τα εντόσθια έξω. Ενώ κάποια από τα πρόβατα τα είχαν σφάξει και τα είχαν πάρει μαζί τους οι άγνωστοι, αφήνοντας πίσω τα σημάδια της σφαγής.

Τις στιγμές εκείνες προσπάθησαν να σκοτώσουν ακόμη και το σκύλο του παπά, χωρίς να το καταφέρουν. Όμως πέτυχαν να τον τραυματίσουν βαριά. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση μέχρι στιγμής, με την ΕΛ.ΑΣ. να ευελπιστεί πως σύντομα θα φτάσουν στους υπαίτιους της κτηνωδίας.