«Έσπρωξε» στο κενό την κούκλα 22χρονη φοιτήτρια!
e3c1be_1

Η “αυτοκτονία” που συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σκοτεινή υπόθεση της αυτοκτονίας της 21χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη, όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τον Νοέμβριο του 2016. Ο νεαρός φοιτητής πρώην σύντροφός της, που τις είχε τραβήξει και αναρτήσει εν αγνοία της, θα λογοδοτήσει ενώπιον του Δικαστηρίου Ανηλίκων Γιαννιτσών.

Ενάμιση χρόνο μετά το μοιραίο σάλτο μορτάλε της όμορφης φοιτήτριας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του νεαρού για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, καθώς έξι μήνες πριν από την αυτοκτονία της 21χρονης «χωρίς καμία έγκριση μετέδωσε, ανακοίνωσε και κατέστησε προσιτή σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ευαίσθητα δεδομένα της Κοεμτζή Γαλήνης».

Ευαίσθητα δεδομένα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φοιτητής «έχοντας στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της παθούσας, καθώς και ένα βίντεο της παθούσας από την ημέρα της γυμνής φωτογράφισής της, είτε ευαίσθητα δεδομένα που αφορούσαν την ερωτική της ζωή, χωρίς κανένα δικαίωμα τα παρέδωσε σε άγνωστο αριθμό ανθρώπων, επιτρέποντάς τους να λάβουν γνώση των ευαίσθητων δεδομένων της παθούσας και ανακοινώνοντας προς αυτούς ευαίσθητα δεδομένα της παθούσας που αφορούσαν την ερωτική της ζωή. Στην πράξη αυτή προέβη χωρίς κανένα νόμιμο δικαίωμα και χωρίς τη συναίνεση της παθούσας».

Ο νεαρός φοιτητής δεν είχε καν συμπληρώσει τα 18 χρόνια όταν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και γι’ αυτό καλείται να λογοδοτήσει ενώπιον του Δικαστηρίου Ανηλίκων. Τραγική σύμπτωση στην υπόθεση είναι ότι η δίκη του έχει προσδιοριστεί για τις 30 Νοεμβρίου του 2018, την ίδια ημερομηνία που κηδεύτηκε η αδικοχαμένη κοπέλα!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές Αρχές σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη λαμβάνουν και νέες ανωμοτί καταθέσεις σχετικά με το διαδικτυακό μπούλινγκ που δεχόταν το άτυχο κορίτσι, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση. Αλλωστε, έπειτα από επίμονες προσπάθειες της οικογένειας του θύματος, αλλά και την ενδελεχή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποκαλύφθηκε πως η 21χρονη δεχόταν απειλές από πρόσωπα που απέκτησαν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και βίντεο από ιδιωτικές στιγμές της!

Η αλήθεια

«Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017 και τότε πίστευαν κάποιοι ότι είναι μια απλή αυτοκτονία. Ομως τώρα έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα των υπευθύνων και αποκαλύπτεται ότι κάποιοι δεν έχουν πει όλη την αλήθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσκομίζουμε στοιχεία και είμαστε βέβαιοι πως αυτή η ποινική δίωξη είναι μόνο η αρχή» δήλωσε στην «Espresso» o δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Λίνας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

 

 

Πηγή: espressonews.gr