• 26 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά ….μαγικά κόλπα!

Vinkmag ad

29129-810x425-696x365-620x264

Όλοι έτυχε κάποια στιγμή της ζωής μας να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με μαγικά κόλπα, είτε στην τηλεόραση, είτε ζωντανά. Πολλά από τα κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι εύκολο να αποκαλυφθούν ενώ άλλα παραμένουν μυστήριο και προκαλούν ποικίλες εντυπώσεις. Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά τα κόλπα και τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά.

Πριόνισμα γυναίκας

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Μία γυναίκα είναι κρυμμένη στο δεύτερο μισό του κουτιού με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μόνο τα πόδια της. Η ψευδαίσθηση είναι πως μια γυναίκα κόβεται στη μέση ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 γυναίκες.

Η αιωρούμενη γυναίκα.

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Η γυναίκα πάνω στην ξύλινη πλάκα, στηρίζεται σε μια μεταλλική ράβδο. Οι καρέκλες βοηθούν στην ψευδαίσθηση αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ο Μάγος στέκεται μπροστά στη μεταλλική ράβδο ώστε να μην γίνεται αντιληπτή από το κοινό.

Πριόνισμα γυναίκας Νο 2

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Όπως και στο πρώτο παράδειγμα, ο μάγος κόβει μια γυναίκα στα δύο. Σε αυτό το κόλπο υπάρχει μια μόνο γυναίκα στο κουτί και χρησιμοποιούνται τεχνητά πόδια για την ολοκλήρωσή του.

Αιωρούμενη γυναίκα Νο. 2

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Αυτό το κόλπο χρησιμοποιεί πάλι μια ξύλινη πλάκα στην οποία βρίσκεται η γυναίκα- βοηθός και υπάρχουν ράβδοι που τη συγκρατούν. Αυτή τη φορά ανυψώνεται πάνω από τη σκηνή ώστε να μοιάζει σαν να επιπλέει.

Αιωρούμενος μάγος.

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Τα φαρδιά ρούχα κρύβουν το μυστικό της ανύψωσης. Η βάση στήριξης του ανθρώπου δεν φαίνεται ενώ ο ίδιος κάθεται αναπαυτικά σαν να πρόκειται για μια καρέκλα.

Καμπυλωτά κουτιά για διαχωρισμό σώματος.

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Με αυτό τον τρόπο ο μάγος διαχειρίζεται το σώμα του ώστε να δείχνει πως έχει μοιραστεί σε κομμάτια.

Το κόλπο του «Θρίλερ».

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πως κατάφερε ο Michael Jackson να αψηφήσει τη βαρύτητα ρίχνοντας το σώμα του αρκετά προς τα εμπρός. Τα ειδικά σχεδιασμένα τακούνια των παπουτσιών του κρύβουν το μυστικό. Καθώς αυτά διαθέτουν ίδιο κόψιμο με εκείνο ενός σφυριού, είναι εύκολο να προστεθεί στο δάπεδο ένα κομμάτι που θα τα συγκρατεί ώστε να στηρίξει το βάρος του τραγουδιστή. Ο ίδιος τοποθετεί τα πόδια του στις ειδικές υποδοχές, τα σφραγίζει και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Πηγή

Loading

  Read Previous

  Άγριο ξύλο έφαγε ο Σκουρλέτης στα Εξάρχεια – Του επιτέθηκαν σε μαγαζί!

  Read Next

  Η μοίρα δεν άφησε τον 17χρονο που σκοτώθηκε με την μάνα του να κρατήσει την υπόσχεση του!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular