Εντυπωσιακή η Ελενα Τσαγκρινού με το El Diablo

Όπως αναμενόταν, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» για την Κύπρο ανακοινώθηκαν μεταξύ των δέκα χωρών που προκρίθηκαν για τον τελικό της Eurovision 2021.

Η Κύπρος εμφανίστηκε ακριβώς στο μέσο, μεταξύ των 16 χωρών που διαγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 το βράδυ της Τρίτης. Η κίνηση της Έλενας Τσαγκρινού, αλλά και των χορευτριών που την πλαισίωναν, αλλά και τα οπτικά εφέ της κυπριακής αποστολής έστειλαν το μήνυμα στους θαυμαστές του διαγωνισμού.

Σε κατακόκκινο φόντο, με τις χορεύτριες ντυμένες στα κόκκινα, η Έλενα Τσαγκρινού έλαμπε μέσα στο κορμάκι διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Τη σκηνοθεσία της εμφάνισής της έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings.

Τσαγκρινού

 

Η εμφάνιση ενθουσίασε τόσο που τα γραφεία στοιχημάτων ανέβασαν ακόμη μια θέση την Κύπρο, αναφορικά με τη νίκη στη Eurovision 2021. Για λίγο το κομμάτι βρέθηκε στην τέταρτη θέση, πίσω από τις Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα, για να υποχωρήσει δυστυχώς πάλι στην πέμπτη, πίσω από την Ισλανδία.

Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού βάζει τις βάσεις για μια πολύ καλή θέση της Κύπρου στον τελικό του Σαββάτου στη Eurovision 2021.

Ποιες χώρες προκρίνονται στον τελικό της Eurovision 2021

Έπειτα από την ψήφο επιτροπών και κοινού, η Κύπρος θα εμφανιστεί και στον τελικό του Σαββάτου από το Ρότερνταμ της Ολλανδία. Μαζί με το «El Diablo», οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision 2021 είναι οι εξής:

Νορβηγία
Ισραήλ
Ρωσία
Αζερμπαϊτζάν
Μάλτα
Λιθουανία
Κύπρος
Σουηδία
Βέλγιο
Ουκρανία

Loading