Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Κώστα Κόκλα….. Ευδιάθετος ο ηθοποιός κατά την έξοδο του.
kolkas

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, πήρε, σήμερα, το μεσημέρι ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας. Στο πλευρό του ήταν η αδερφή του Αλίκη, αλλά και στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Ο ηθοποιός, είχε καλή διάθεση κατά την έξοδο του και μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, δηλώνοντας πως αισθάνεται αρκετά καλά και πως ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα, όπως είπε, σήμερα κιόλας θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση. Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»,Γιάννης Τσούνος,είχε μιλήσει στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού.

«Ο ηθοποιός ήρθε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως αντιμετωπίστηκε η κατάστασή του με αγγειοπλαστική και στεντ. Η ψυχολογία του μετά το χειρουργείο είναι πολύ καλή», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ.Τσούνος.