Φονική συμπλοκή με μαγκούρες στη Μεσαρά
Τη ζωή του για .. ασήμαντη αφορμή έχασε απόψε με τον πλέον τραγικό τρόπο ένας 51χρονος Ηρακλειώτης στο Αντισκάρι.astynomia

Για την ακρίβεια ο άτυχος άντρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα ευέξαπτων νεαρών που επέστρεφαν από κουρές κι άφησαν το όχημά τους σε σημείο που έκλεινε τον .. δρόμο. Το θύμα τους ζήτησε να το μετακινήσουν κι εκείνοι άρχισαν χωρίς δεύτερη κουβέντα να τον ξυλοκοπούν ανελέητα με τις κατσούνες που είχαν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Μέχρι να κινητοποιηθούν οι περίοικοι, οι δράστες άφησαν τον άτυχο άντρα αιμόφυρτο στο δρόμο κι εξαφανίστηκαν με το όχημά τους.

Έντρομοι όσοι αντελήφθησαν το περιστατικό έτρεξαν να σώσουν τον 50χρονο και τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχήγια το φόβο αντεκδίκησης ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οι οποίοι μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν. Το χωριό παραμένει σοκαρισμένο και μουδιασμένο από τα όσα συνέβησαν απόψε.Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι έχουν δώσει στους αστυνομικούς τον αριθμό κυκλοφορίας του αγροτικού, διευκολύνοντας τις έρευνες των διωκτικών αρχών.

Δύο είναι πλέον οι συλλήψεις για το θάνατο του 51χρονου που προήλθε από «μαγκουριές», με τις αστυνομικές Αρχές να αναζητούν τουλάχιστον ένα άτομο για το φονικό στο Αντισκάρι!

Ένα φονικό, το οποίο έφερε μια αποκάλυψη για τον εκλιπόντα ένα οικογενειακό δράμα! Ο 51χρονος που δολοφονήθηκε χωρίς ουσιαστικό λόγο, ήταν ο άνθρωπος που το 2005  είχε δει το ένα του παιδί να σκοτώνει κατα λάθος το αδελφάκι του, παίζοντας με ένα όπλο!

Η οικογένεια, η οποία όλα τα χρόνια παλευε με αυτό το συμβάν, είχε καταφέρει να ορθοποδήσει, να δει τα υπολοιπα παιδιά να μεγαλώνουν και να κάνουν τις δικές τους οικογένειες. Ο πατέρας πήγαινε χθες να δει το γιο του που είναι παντρεμένος στο Αντισκάρι, όμως τον… πρόλαβαν οι «καπεταναίοι».

Πώς έγινε το κακό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν σε ένα στενό σημείο του δρόμου, συναντήθηκαν οι δύο πλευρές. Παρά το γεγονός ότι ο 51χρονος έκανε το όχημα του όσο πιο δεξιά μπορούσε, οι νεαροί – οι οποίοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν- κατέβηκαν από το αυτοκίνητο τους και άρχισαν να χτυπούν το θυμα.

Την ίδια ώρα άλλοι δύο νεαροί κατέφτασαν, συμμετέχοντας στον ξυλοδαρμό, ενώ καταδίωξαν και τον 26χρονο γιο του 51χρονου που κατάφερε να γλιτώσει στο παρά ένα!

Παρά την παρέμβαση των κατοίκων του χωριού, ήταν ήδη άργά για τον 51χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.