Φορτηγό καρφώθηκε σε κολόνα νεκρός ο οδηγός σμπαράλια φορτηγό
Εκτροπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία – Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν τρία οχήματα – Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω σε κολόνα – Ένας σοβαρά τραυματίας – Δείτε φωτογραφίες


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 65,5 χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο Σχηματάρι.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο έπεσε κολόνα και έγινε σμπαράλια. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από όχημα ένας σοβαρά τραυματίας.

troxaio2
troxaio3
troxaio4

Εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος των Οινοφύτων, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στην έξοδο για το Σχηματάρι, με απολογισμό ένα νεκρό και ένα τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η εκτροπή της κυκλοφορίας πρόκειται να διαρκέσει για ώρες, προκειμένου να απομακρυνθούν από την εθνική οδό τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, αλλά και οι σωλήνες που έχουν πέσει στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού δύο ατόμων συνέπεια τροχαίου ατυχήματος στο 65,5 χλμ της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας. Επιχειρούν 5 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στο 65,5 χλμ της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας #απεγκλωβίστηκε ένα άτομο με τις αισθήσεις του από ΙΧΕ όχημα και ένα ακόμη χωρίς τις αισθήσεις του από φορτηγό όχημα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

 

Σωλήνες έφυγαν από φορτηγό με αποτέλεσμα να πέσει σε κολόνα άλλο φορτηγό και ένα τζιπ να «κολλήσει» από πίσω του.