Η φωτογραφία από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που λύγισε το διαδίκτυο!
3bb8cf4d244e6c3428c5d91836fcb7f6

Συγκινητικές στιγμές και άγνωστες ιστορίες κρύβουν συνήθως αγώνες σαν τους Παραολυμπιακούς και τους Ολυμπιακούς.

Έτσι και τώρα, ένα ζευγάρι Καναδών αθλητών χάρισε την πιο ρομαντική στιγμή στο κοινό του Ρίο, με το φιλί τους.

Ο Άνταμ και η Τζέιμι αγωνίζονται στις ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο της χώρας τους, και η αθλήτρια κατέκτησε την πέμπτη θέση στους Αγώνες με τις συμπαίκτριές της, αφού νίκησαν την Κίνα με 63-52.

inner

Ο Άνταμ έσπευσε χαρούμενος να συγχαρεί την κοπέλα του, σε μια «ιδιωτική στιγμή εορτασμού», όπως ανέφερε η εφημερίδα «Toronto Star».

Η Τζέιμι είχε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 14 ετών, με συνέπεια να σπάσει πλευρά και σπονδύλους, και να περάσει δύο χρόνια στο νοσοκομείο. Ο φυσιοθεραπευτής της της πρότεινε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με το μπάσκετ με αμαξίδιο, προκειμένου να ξεπεράσει πιο εύκολα το πρόβλημά της.

Από την άλλη, ο Άνταμ γεννήθηκε χωρίς πόδια κι έβαλε προσθετικά μέλη σε ηλικία ενός έτους. Στα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ, όμως, στα 9 του αγάπησε κι αυτός την πορτοκαλί μπάλα.

Το αγαπημένο τους άθλημα τους έφερε κοντά, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και συγκίνησαν χιλιάδες κόσμου με την ιστορία τους και τα τρυφερά στιγμιότυπα στους Παραολυμπιακούς.

inner

 

 

 

 

athensmagazine.gr