Φοβόμαστε για νέα επεισόδια στο αυριανό συλλαλητήριο δήλωσε ο Δήμαρχος Φαιστού
Για τον κίνδυνο της πρόκλησης νέων επεισοδίων στο αυριανό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί από μερίδα πολιτών με προορισμό τον Δήμο Φαιστού, αντιδρώντας στα πρόσφατα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, μίλησε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

 

Όπως είπε ο κ. Νικολιδάκης ο δήμος δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το αυριανό συλλαλητήριο, ενώ δεν γνωρίζουν ούτε τους διοργανωτές.

«Ποιος είπε σε αυτούς τους πολίτες ότι έχουμε ανάγκη τη βοήθειά τους; Ποιοι το διοργανώνουν; Κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω βοήθεια και κανείς δεν μου είπε ότι αύριο θα κάνουν συλλαλητήριο. Δεν έχουμε ενημερωθεί για την κινητοποίηση», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φαιστού, προσθέτοντας πως «αν γίνουν έκτροπα αύριο ποιος θα λογοδοτήσει;».

«Θεωρώ ότι έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από το αυριανό συλλαλητήριο. Η αστυνομία έχει αρχίσει να εφαρμόζει το σχέδιο και σιγά-σιγά κάνει ό,τι πρέπει», σημείωσε ο κ. Νικολιδάκης.

«Αν δεν απομακρυνθούν τα ακραία στοιχεία που ελέγχουν τα μεροκάματα των Πακιστανών, αν δεν γίνει καταγραφή, δε θα έρθει ηρεμία στην περιοχή. Να βρεθεί τρόπος να μετακινηθεί αυτός ο πληθυσμός» ανέφερε ο Δήμαρχος Φαιστού.

 

creta24.gr