Φρίκη: Αυτοκίνητο με 8χρονο κοριτσάκι έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων στην Άμφισσα! Ήταν με τον παππού και την γιαγιά του!
autokinoto sto gremo

Το χάρο με τα μάτια τους είδε το μεσημέρι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο παππούς έφυγε σε μια δεξιά “κλειστή” στροφή, στο 20ο χιλιόμετρο της ΕΟ Άμφισσας – Λαμίας και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων!
Σύμφωνα με το efthia, το αυτοκίνητο που είχε προορισμό τα Τρίκαλα, βρέθηκε πιθανότατα μπροστά σε κάποιο κοπάδι από ζώα, καθώς στο Νοσοκομείο της Άμφισσας μεταφέρθηκε και ένας αλλοδαπός τσοπάνης που χτυπήθηκε από το ΙΧ πριν αυτό πέσει στο γκρεμό! Πριν το συμβάν πάντως είχε βρέξει και η ολισθηρότητα μπορεί να έπαιξε το ρόλο της για την πορεία στο κενό, παρασύροντας και τον Αλβανό βοσκό.

Στερεά Ελλάδα: Αυτοκίνητο με 8χρονο κοριτσάκι έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων! Ήταν με τον παππού και την γιαγιά του - Τραυματίστηκε και ένας βοσκός

Ο οδηγός έφυγε εκτός αυτοκινήτου το οποίο έχει ξένες πινακίδες και κατάφερε να βγει στο δρόμο για βοήθεια. Γιαγιά και εγγονή παρέμειναν τραυματισμένες μέσα στο αυτοκίνητο και είναι θαύμα που από τέτοια πτώση το ΙΧ δεν πήρε φωτιά.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία αυτοκίνητα της ΠΥ Άμφισσας με 7 άνδρες και επικεφαλής των Διοικητή τους, Αντιπύραρχο Ανδρέα Μωράτη. Με την εμπειρία του ο Διοικητής κατέβηκε με τους άνδρες του στον γκρεμό και μέσα σε μια ώρα  ανέβηκε  με ασφάλεια το κοριτσάκι και η γιαγιά του στο δρόμο. Είχαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.