Φρίκη: Πατέρας παρίστανε τον 16χρονο και ζητούσε από την κόρη του να στέλνει γυμνές φωτογραφίες
pa

Ο πατέρας υποδύθηκε ένα 16χρονο αγόρι και στη συνέχεια είπε ψέματα ότι αυτό το πρόσωπο αυτοκτόνησε
Ένας πατέρας στη Νέα Υόρκη ομολόγησε ότι ξεγέλασε την κόρη του στο ίντερνετ, πείθοντάς την να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να την εκβιάσει και να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
AdTech Ad
Το διεστραμμένο σχέδιο του 41χρονου πατέρα ήρθε στο φως όταν το 14χρονο κορίτσι είπε σε μία νοσοκόμα στο σχολείο της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 41χρονος δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στα social media και άρχισε να συνομιλεί στο διαδίκτυο με την κόρη του παριστάνοντας ένα 16χρονο αγόρι. Κάποια στιγμή, την πίεσε και του έστειλε γυμνές φωτογραφίες.
Λίγο αργότερα, η 14χρονη είπε στον διαδικτυακό «φίλο» της ότι ήθελε να χωρίσουν. Εκείνος την απείλησε ότι θα έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της.
Μετά από λίγο καιρό, η κοπέλα έλαβε ένα μήνυμα δήθεν από τη μητέρα του 16χρονου που την ενημέρωνε ότι ο «φίλος της» είχε αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια ο 41χρονος της είπε ότι ο «φίλος της» του έστειλε τελικά τις γυμνές φωτογραφίες της πριν πεθάνει και άρχισε να την εκβιάζει για να υποκύψει στις ορέξεις του.
Ο 41χρονος ομολόγησε την ενοχή του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο και αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

 
http://www.newsbomb.gr