ΦΡΙΚΗ σε οικογενειακή συγκέντρωση: Νάρκωσε 14 συγγενείς του (ανάμεσα τους 7 παιδιά) και…τους ΕΣΦΑΞΕ με τον ΜΠΑΛΤΑ
1-4759-620x264

Ένας 35χρονος δολοφόνησε… στο Μουμπάι της Ινδίας, 14 μέλη της οικογένειάς του, ανάμεσά τους επτά παιδιά, με ένα μαχαίρι χασάπη, πριν αυτοκτονήσει.
Η επίθεση έγινε σε οικογενειακή συγκέντρωση, σε σπίτι, με τον Χασνίν Ανουάρ Γουαρεκάρ να κόβει τον λαιμό των θυμάτων του, ανάμεσά τους και οι ίδιοι οι γονείς του, πριν απαγχονιστεί.
Η μοναδική που κατάφερε να επιζήσει ήταν η αδερφή του, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όταν οι γείτονες την άκουσαν να ζητά βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η 21χρονη νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης νάρκωσε πρώτα την οικογένειά του, με μία ουσία που έριξε στο φαγητό τους, πριν τους επιτεθεί. Η Indian Express δημοσίευσε άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 35χρονος λογιστής μαχαίρωσε τα θύματά του αφού πρώτα είχαν κοιμηθεί.
Η αστυνομία περιμένει πρώτα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι είχαν ναρκωθεί τα θύματα.
Οσο για το κίνητρο, το πρακτορείο ειδήσεων της Ινδίας Press Trust μετέδωσε ότι υπήρχαν περιουσιακές διαφορές, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την έως τώρα αστυνομική έρευνα.

 

ΠΗΓΗ