Φρίκη! Σκότωσε τους γιους της για να μην παραμελείται η κόρη τους!
2d2f2c5080a8f7771cd4c14b55e5f4d8

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αδυναμία του πατέρα στους 3 γιους του οδήγησε στο τριπλό φονικό που σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η σύγχρονη “Μήδεια” του Οχάιο Brittany Pilkington ομολόγησε ότι έπνιξε τους 3 γιους της επειδή ο άντρας της τους αγαπούσε περισσότερο από την κόρη τους.

Ήταν εκείνη που κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την Τρίτη για να πει πως το 3 μηνών μωράκι της Noa είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο μικρούλης Noa μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rutan στο Bellefontaine όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα οι αρχές κατηγόρησαν τη νεαρή μητέρα για τη δολοφονία του, όπως και για τους φόνους του 4χρονου Gavin, που πέθανε τον Απρίλιο, και τον 3 μηνών Niall, που πέθανε τον Ιούλιο του 2014.

Ο εισαγγελέας William Goslee ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι έπνιξε και τους 3 γιους της με κουβέρτα. Πίστευε ότι προστάτευε την κόρη της από το να μην αγαπιέται τόσο όσο οι γιοι τους.

Η νεαρή “Μήδεια” κατηγορήθηκε για τους 3 φόνους και οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 3χρονη Hailey να μεταφέρεται σε ίδρυμα πρόνοιας ανηλίκων.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Joseph συνεργάστηκαν με τις αρχές που διερευνούσαν τους θανάτους του Gavin και του Nial των οποίων η αιτία θανάτου ήταν ανεξήγητη. Ο ιατροδικαστής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι θάνατοί τους δεν είναι ύποπτοι.

Ενώ η μικρή Hailey και ο 3 μηνών Noah είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους μετά τον θάνατο των 2 αδερφών τους, επέστρεψαν στην οικογένεια μετά την απόφαση του ιατροδικαστή.

Πηγή: Nydailynews