27.4 C
Αθήνα
1 Οκτωβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Κόσμος

ΦΡΙΚΗ-Σκότωσε τους γονείς του και έκρυψε τις σορούς στον καταψύκτη!

mitroktonos-usa

Ο νεαρός άντρας από το Όρεγκον κατηγορείται για τη δολοφονία της 65χρονης μητέρας του Karen Ringquist και του 63χρονου συζύγου της Randy Ringquist.

Οι αρχές μπήκαν στο σπίτι και ανακαλυψαν τα κατεψυγμένα πτώματα και τον νεαρό άντρα να αιμορραγεί μετά από εκκλήσεις του Mark Cestaric, ξαδέρφου της 65χρονης γυναίκας, που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.
Είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά μαζί της στις 22 Μαΐου και ανέφερε ότι την κακοποιούσε ο άντρας της εδώ και χρόνια, πρακτική που ακολούθησε και ο γιος της όταν μετακόμισε στο πατρικό του μετά το διαζύγιό του.
“Η ζωή της ήταν άθλια και προσπαθούσα να την πάρω από εκεί. Μου έλεγε όμως ότι δεν είχε χρήματα και πουθενά για να πάει. Δεν είχε συγγενείς κοντά της”, δήλωσε μετά το τραγικό περιστατικό.
Σύμφωνα με το Nydailynews, οι αρχές δεν έχουν κάνει γνωστό την αιτία θανάτου ή το κίνητρο για τη διπλή ανθρωποκτονία.
Ο Jeremy Ringquist είχε επιστρέψει στο πατρικό του πριν από 6 μήνες καταρρακωμένος μετά το διαζύγιό του.
“Έχασε την οικογένειά του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του και είχε καταρρεύσει ψυχικά και δεν μπορούσε να βρει δουλειά”, σημείωσε ο γείτονας Byung Jun.

 

πηγη

Related posts

Ανείπωτος πόνος: Σπαραγμός για τον θάνατο της 24χρονης καλλονής! “Έσβησε” για πάντα το χαμόγελό της!

907@dreamfm.gr

Τρεις δειλοί επιτέθηκαν σε μία κοπέλα επειδή φορούσε κοντή φούστα. Δείτε τι συνέβη μόλις εμφανίστηκε ο άντρας της!

907@dreamfm.gr

Σοκ: ΠΑ(ΤΕΡΑΣ) σχεδίαζε τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού με την αγέννητη κόρη του

907@dreamfm.gr

Leave a Comment