Φρίκη στην Αθήνα: 50χρονος Αφγανός ασελγούσε σε 10χρονη -Βρέθηκαν περούκες σπίτι του
viasmos_1

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, μέσα στο ίδιο το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές ημέρες η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής εξετάζει την υπόθεση ασέλγειας ενός 50χρονου Αφγανού σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφγανός ήταν σύντροφος της 40χρονης μητέρας του ανήλικου κοριτσιού από την Αλβανία. Η μητέρα είχε εμπιστοσύνη στον Αφγανό, μη γνωρίζοντας τις αρρωστημένες του ορέξεις και τον άφηνε μόνο με τις κόρες της.

Οπως προκύπτει ο Αφγανός, τις ώρες που έμενε μόνος με τα παιδιά, ασελγούσε πάνω στη 10χρονη. Η μητέρα του άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει όταν η 10χρονη άρχισε και είχε διαφορετική συμπεριφορά. Κάποια στιγμή ήταν το ίδιο το κοριτσάκι που αποκάλυψε στην μητέρα του τη φρίκη που ζούσε.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, όταν έμαθε για τις άρρωστες πράξεις του συντρόφου της, του επιτέθηκε ζητώντας να μάθει την αλήθεια . Φυσικά εκείνος αρνήθηκε τα πάντα όμως η μητέρα άρχισε να είναι πιο προσεκτική και διαπίστωσε μόνη της αυτά που δεν είχε φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της. Στην αρχή από φόβο όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς δεν τον μπορούσε να τον καταγγείλει. Μετά από καθυστέρηση 1 μήνα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανηλίκων που παρακολούθησε και συνέλαβε τον 50χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του βρέθηκαν και αρκετές περούκες.

Οι αστυνομικοί υποψιάζονται, ότι ο Αφγανός έχει πιθανόν προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του και σε άλλα κοριτσάκια, γιαυτό και η προσπάθεια μεταμόρφωσης του με περούκες.

 

 

 

Πηγή:www.iefimerida.gr