ΦΡΙΚΗ στην Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος δημοτικού ΒΙΑΣΕ 10 μαθήτριες – Ανατριχιαστικές καταγγελίες
viasmos

Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία η σύλληψη 51χρονου δασκάλου από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων, μετά από σχετικό ένταλμα, αργά χθες το βράδυ.

Ο εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της πόλης, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «Απειλής».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας προηγήθηκαν καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της, καθώς και σε βάρος 9 ακόμη ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα). Η μαθήτρια είχε μαζί της και εκπρόσωπο της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιβεβαίωσε τα λόγια της μικρής. Αμέσως μετά κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο 51χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος απομακρύνθηκε από το σχολείο του, πριν από έναν μήνα, όταν οι ανήλικες μαθήτριες άρχισαν να τον καταγγέλουν. Τα παιδιά αρχικά φοβήθηκαν να μιλήσουν στους γονείς τους. Όταν όμως το κορίτσι που πήγε στους αστυνομικούς αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του, τότε το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας, να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του κατά τα άλλα εκπαιδευτικού, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Πηγή: Newsit