Φρικιαστικές εικόνες από το Google Street View που θα σας Κάψουν το Μυαλό και θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
viw

Αυτές οι παράξενες φωτογραφίες από λουόμενους του κόσμου καταγράφηκαν από το Google Street  View. Εάν ζουμάρετε στη φωτογραφία θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Από πόδια που αιωρούνται μέχρι και δικέφαλα σκυλιά, οι φωτογραφίες αυτές είναι σαν να είναι βγαλμένες από εφιάλτες…
Αυτές οι παράξενες φωτογραφίες από λουόμενους του κόσμου καταγράφηκαν, σύμφωνα με το mpirki.gr, από το Google Street View.
Εάν ζουμάρετε στη φωτογραφία θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Από πόδια που αιωρούνται μέχρι και δικέφαλα σκυλιά, οι φωτογραφίες αυτές είναι σαν να είναι βγαλμένες από εφιάλτες.
Η υπηρεσία Street View – που είναι κομμάτι του Google Maps – χρησιμοποιεί 360 μοιρών κάμερες για να καταγράφει πανοραμικές εικόνες από τους δρόμους όλου του κόσμου.

Αλλά εάν κάποιος έχει δοκιμάσει ποτέ να βγάλει πανοραμική με το κινητό, ξέρει πως το αποτέλεσμα μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτο.

Αυτό γίνεται εάν κάποιος κινείται μέσα στην εικόνα και έτσι αλλοιωθεί ολόκληρη η εικόνα. Και ο καλλιτέχνης Kyle F. Williams έχει εντοπίσει αρκετές τέτοιες φιγούρες σε φωτογραφίες της Google, από παραλίες όλου του κόσμου.
Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται σαν να εξαφανίζονται σαν φαντάσματα. Όπως σε αυτή τη φωτογραφία που φαίνεται σαν ένα φάντασμα να κοιτάει από το παράθυρο ενός ξενοδοχείου στο Liverpool.
Βέβαια αυτό που λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.