Φρικιαστικό ατύχημα: Έκαναν άγριο σεξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! (ακατάλληλες εικόνες)
atixima-ierodouli

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η «καυτή» βραδιά που θέλησε να περάσει ένας τουρίστας με ιερόδουλη στην Ταϋλάνδη.

Και αυτό γιατί τα επικίνδυνα σεξουαλικά παιχνίδια πήραν εφιαλτική τροπή, με την άτυχη γυναίκα να υπακούει στις απαιτήσεις του ασυγκράτητου εραστή, ο οποίος ήθελε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι!

 Μόνο που αυτό δεν άντεξε και μετά από λίγη… πίεση έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά την Ταϋλανδή, η οποία πλημμύρισε στο αίμα λόγω των βαθιών πληγών που της προκάλεσαν τα τζάμια.

Έντρομος ο τουρίστας δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει βοήθεια καλώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ειδικό νοσηλευτικό προσωπικό έφθασε έτσι στο δωμάτιο του «ροζ» μοτέλ στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στην ιερόδουλη πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

atixima ierodouli2

Μόνο που ένας από τους αστυνομικούς δεν σεβάστηκε τη φρικιαστική περιπέτεια, αλλά και την ιδιωτικότητα της γυναίκας, τραβώντας φωτογραφίες της την ώρα που σφάδαζε από τον πόνο μέσα στα αίματα.

Και κάπως έτσι αυτές διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω ενός εθελοντή νοσηλευτή, ο οποίος μπορεί να είχε καλές προθέσεις: να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί το σεξ πάνω σε γυαλί, ωστόσο δέχθηκε πυρά για τη δημοσιοποίησή τους.

«Κάποιοι από τους αστυνομικούς θεώρησαν αστείο το περιστατικό και έβγαζαν φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Το ζευγάρι είχε κλείσει το δωμάτιο για δύο με τρεις ώρες. Προσπαθώντας να το κάνουν σε μια επικίνδυνη στάση, παρόμοια με το “doggy style”, συμπεριλαμβάνοντας στο σκηνικό ένα γυάλινο τραπεζάκι, αυτό έσπασε και τραυμάτισε τη γυναίκα. Κόπηκε άσχημα και ούρλιαζε. Ο άνδρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να καλέσει ασθενοφόρο και την αστυνομία. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και έπρεπε να κάτσει εκεί μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση και να δώσει εξηγήσεις»…

atixima-ierodouli

atixima-ierodouli6

 

 

 

 

www.newsbomb.gr