Φρικιαστικό έγκλημα: Μητέρα τεμάχισε το μωρό της γιατί έμοιαζε στο εραστή της
temaxisetomorotis.jpg

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μια 27χρονης γυναίκα από τη Ρουμανία τεμάχισε τον νεογέννητο γιο της γιατί έμοιαζε… στον εραστή και όχι στον σύζυγό της.

Το τρομερό έγκλημα που δεν χωρά ανθρώπινος νους έγινε, μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια του 4χρονου γιού της και του 7χρονου ανιψιού της.

Όπως η ίδια ομολόγησε στην αστυνομία, σκότωσε το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά τους και ότι έμοιαζε αρκετά με τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πως έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πως στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά βλέποντας αυτή τη σκηνή έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να προλάβουν να φτάσουν οι γείτονες και η αστυνομία στο σημείο, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι.

Ο δικηγόρος της 27χρονης προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο, ότι την περίοδο του εγκλήματος η γυναίκα δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 ετών.

Πηγή: newpost.gr