Φτου σου ξεφτιλισμένε: Απήγαγε 3χρονο για να γυρίζει βίντεο παιδικής πορνογραφίας!
e1fc63b389f4b6624d8ce9d30d0a1cbd

Δεν το χωρά ανθρώπου νους! Ένα ανθρωπόμορφο τέρας εκμεταλλευόταν τη φιλοξενία ενός ζευγαριού και κάθε βράδυ έβγαζε από το σπίτι κρυφά το παιδάκι τους, το κακοποιούσε σεξουαλικά, το κατέγραφε σε βίντεο και το ανέβαζε σε δίκτυο με παιδική πορνογραφία.

Το παιδί, όταν ο 31χρονος Σον ΜακΚόρμακ το απήγαγε για να το κακοποιήσει σεξουαλικά και ανεβάσει τα αρρωστημένα βίντεο σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας ήταν 2-3 ετών. Οι γονείς δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό γιατί ο δράστης έβγαζε το παιδί από το σπίτι ενώ εκείνοι κοιμούνταν, το κακοποιούσε σε διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων ένα μοτέλ ή το φορτηγό του και στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι, πριν το ζευγάρι ξυπνήσει!

Με το πρόσχημα της φιλίας του με τους γονείς του παιδιού, ο ΜακΚόρμακ είχε περάσει πολλά βράδια στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ. Το έγκλημά του αποκαλύφθηκε… σχεδόν κατά λάθος. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη Βοστώνη, όταν τμήμα των υπηρεσιών ασφαλείας βρήκε σε υπολογιστή άλλου παιδεραστή βίντεο του ΜακΚόρμακ. Εύκολα βρήκαν σε ποιο μοτέλ είχε γυριστεί το αρρωστημένο βίντεο και το όνομα του δράστη από τη λίστα των πελατών. Αφού ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη.

Την Τρίτη (13.10.2015) ο 31χρονος Σον ΜακΚόρμαν καταδικάστηκε σε ισόβια από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Φρέσνο της Καλιφόρνια. Κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής, κατά τη διάρκεια μιας τετραήμερης δίκης του.

Πηγή: newsit.gr