• 12 Ιουνίου, 2024

Γεωργία το απόλυτο γούρι του «Χρυσός» και στην Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Vinkmag ad

stef_sfaira_637_422_76

Έχοντας για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση στο πλευρό του την κόρη του Γεωργία το απόλυτο γούρι του, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κέρδισε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία με βολή 8,41μ., στο Tunissian Grand Prix.

Συγκινητικές στιγμές

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η σημερινή συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στο Tunissian Grand Prix. Η κόρη του Γεωργία, με στολή Εθελοντή και δίπλα στον πατέρα της, παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα του στη σφαιροβολία βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες. Αμέσως μετά ήταν  δίπλα του στην απονομή του χρυσού μεταλλίου πανηγυρίζοντας μαζί του για πρώτη φορά ένα Χρυσό Μετάλλιο, σε διεθνή διοργάνωση! Στιγμές που για τον Χρυσό μας Παραολυμπιονίκη αλλά και την οικογένειά του, την μικρή Γεωργία και την σύζυγο του Ερμιόνη Κυριακάκη, ήταν μοναδικές! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία, πριν το ξεκίνημα των αγώνων, είχε δωρίσει ένα κρητικό μαχαίρι στο Πρόεδρο της Τυνησιακής Ομοσπονδίας!

«Χρυσός» και στην Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης μαζί με την κόρη του Γεωργία

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, ευχαριστεί τους προπονητές του Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο.  Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες.   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστεί, τα μέλη του μεγάλου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

«Χρυσός» και στην Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Loading

  Read Previous

  Πουλούσε ζαχαρωτά στον δρόμο για να μπορέσει να ζήσει. Τότε τον πλησιάζει ένας άγνωστος και κάνει ΚΑΤΙ μοναδικό..!

  Read Next

  Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο…Επιτάφιος….Στη Νεάπολη έκαναν τον πιο περίτεχνο Επιτάφιο!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular