11.5 C
Αθήνα
11 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Lifestyle

Γη της Ελιάς – spoiler: Κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και διαλύουν τα πάντα

Κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και διαλύουν τα πάντα

Καταιγισμός εξελίξεων θα υπάρχει στο νέο κύκλο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς καθώς καινούρια πρόσωπα θα ανατρέψουν πολλά στην πορεία της ιστορίας.

Ο Χρήστος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου της σειράς Γη της Ελιάς αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει για πάντα στον τόπο που αγαπά, στη Μάνη.

Ο νεαρός άντρας, αφού βρίσκει στήριγμα στο θείο του, τον Λυκούργο, και στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, καταφέρνει να αγοράσει την παραδοσιακή ταβέρνα της Ελένης, η οποία ακολούθησε τον Στέφανο στην Ισπανία, να διατηρήσει σταθερή την πελατεία, καθώς επίσης και να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης. Κανένας, όμως, δεν γνωρίζει το ένοχο παρελθόν που κρύβει καλά ο κατά τα άλλα όμορφος, ευγενικός και εργατικός άντρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV» και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για τη σειρά Γη της Ελιάς, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να πυροδοτούν απρόσμενες εξελίξεις.

Ο άντρας φαίνεται να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά, αλλά και να έχει δημιουργήσει καινούργιους στη Μάνη, με την εμπλοκή του σε μία εγκληματική οργάνωση να είναι δεδομένη. Και αυτό γιατί μια μέρα κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του και, αφού φωνάζουν σε όλους όσοι βρίσκονται εκεί να πέσουν κάτω, αρχίζουν να πυροβολούν.

Εκείνη τη στιγμή ο Χρήστος με το φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, κρύβεται πίσω από τις καρέκλες και περιμένει να φύγουν.

Φυσικά, το μακελειό στην ταβέρνα δεν αργεί να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ακόμη, ο Χρήστος δείχνει αποφασισμένος να ερευνήσει με τρόπο εάν αυτή η επίθεση των κουκουλοφόρων συνδέεται με κάποιον λογαριασμό από το παρελθόν του.

Παράλληλα, πέρα από την παραπάνω ιστορία, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει και με τη σχέση του με τη Μυρτάλη. Εκείνη, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αλέξη στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το ποιον από τους δύο άντρες θέλει στη ζωή της για να προχωρήσουν μαζί.

Μάλιστα, δεν αργεί να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο-φωτιά, με τον Αλέξη να μην ανέχεται να μοιράζεται την όμορφη κοπέλα με κανέναν άλλον. Πόσω μάλλον με τον εργοδότη του. Συνεπώς, το μυαλό του θολώνει περισσότερο και σκέφτεται διάφορους τρόπους για να τον βγάλει από τη μέση.

 

 

 

 

Related posts

ΠΟΥ ΝΑ ΉΞΕΡΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΊΡΗΣ; ΌΤΑΝ ΕΚΕΊΝΟΣ ΦΕΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ Η ΣΎΖΥΓΟΣ (VIDEO)

907@dreamfm.gr

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους! (PHOTO)

907@dreamfm.gr

Όσκαρ Πορνό: Καυτές παρουσίες με πρωτότυπα βραβεία για πρώτη φορά στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ

907@dreamfm.gr

Leave a Comment